2011. december 27., kedd

SZILVESZTER A GYULAI VÁR MELLETT 2 éjszaka 4főnek - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

Szilveszterezzen barátaival, családjával Gyulán a Vár szomszédságában lévő apartmanházunkban!
Az ajánlat 2 éjszakára, 4 személy részére szól 2011. december 30-ra és december 31-re (az időpont módosítható, egyeztetést igényel).
Szeretettel várjuk Gyula történelmi szívében, közvetlenül a Vár és a Várfürdő mellett lévő apartmanházunkba, mely 1820-ban épült a várkomplexum részeként, ma műemlék. Anno, a történelemből ismert személyek lakták, illetve szálltak meg benne. A 2003-ban történt teljes felújítást követően, a mai kor igényeinek megfelelő összkomfortos kényelem várja a kedves vendégeket, megőrizve a ház eredeti stílusát, hangulatát (antik cserépkályhák, bútorzat, udvari kút stb. )
A háznak két hálószobája és egy nappalija van. Kényelmesen 6 fő részére alkalmas. Jól felszerelt a konyha, fürdőszoba (törülköző, ágynemű, gyermekágy, vasaló, hajszárító, kávé és teafőző, kenyérpirító stb. ).
A csendes, zárt, nagy udvarban aktív pihenésre, játékokra, bográcsozásra van lehetőség. Kiemelten ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak és mindazoknak, akik üdülés, nyaralás, vagy egy hosszú hétvége alkalmából látogatnak el Gyulára és otthonos, nyugodt, intim környezetben szeretnének pihenni, kikapcsolódni.


Jelenlegi ára: 32 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 00:11
. SZILVESZTER A GYULAI VÁR MELLETT 2 éjszaka 4főnek - Jelenlegi ára: 32 000 Ft